ЗАМОВИТИ

Створити туристичний бренд в Україні

Історії створення успішних туристичних брендів в Україні, що стали популярними у всьому світі, наповнюють багатоликий літопис брендингу цікавими прикладами. Успіх бренду на ринку, у тому числі на міжнародному, багато в чому залежить від правильного позиціонування, розробки та роботи над цим брендом. В Україні мало хто розуміє основну відмінність бренду від торгової марки, тому що це не так. освіченість суспільства на цьому напрямі залишається досить низькою до сьогодні. Хаотичне утворення туристичного ринку послуг наприкінці минулого століття призвели до напливу та масового споживання послуг різних іноземних брендів.

Зарубіжні бренди в умовах відсутності яскравої конкуренції у нашій країні дуже швидко захопили вітчизняний ринок туристичних послуг. В останні десять років спостерігається тенденція до створення нового туристичного бренду в таких напрямках як – туристичні компанії, готелі, бази відпочинку та інші дрібніші послуги.

Створення бренду туристичної компанії: неймінгу, логотипу, слогана та фірмового стилю передбачає визначення головних цінностей бренду, а також впровадження у свідомість споживача зв'язків із певними атрибутами майбутнього бренду. Створення бренду має на увазі не лише роботу зі створення назви (неймінгу), логотипу, фірмового стилю, дизайну рекламних матеріалів.

Створення та просування бренду - це формування ментального поля навколо туристичної компанії , що підтримується постійним інформаційним тиском, що базується на асоціаціях. Рекламна кампанія бренду має нести ключові образи, приємні та бажані для споживача. Один із дуже хороших каналів просування бренду – інтернет, йдеться як про соціальні мережі, так і про сайти.

Наша студія займалася створенням туристичного бренду у напрямі туристичної компанії (м.Київ, Україна). Клієнт самостійно більше місяця намагався вигадати назву. Проте, всі варіанти назв вже були зайняті. Хотілося б відзначити, що серед його назв були дуже цікаві та креативні рішення в галузі імен, ми дали високу оцінку проведеній роботі. У результаті, Замовник звернувся до нас за цією роботою. До нової назви туристичної компанії, що розробляється, було дуже багато вимог:

Після обговорення всіх запропонованих варіантів Замовник зупинився на назві HOLA OLA. Ця назва позначає вітання кількома мовами світу. Перше, з чим стикається турист під час подорожі з країни до країни – добродушність місцевого населення, яке з ним вітається. Також слово: OLA (іспанська) - перекладається як ХВИЛЯ (морська хвиля, піщані хвилі барханів характерні для Африканського континенту), ЛАВІНА (снігу). Назва бренду на 100% відображає цілорічну сезонність пропонованих турів компанією.

Розробка логотипу, створення логотипу, створення фірмового стилю, розробка фірмового стилю - наша улюблена робота!

Отримайте консультацію
зручним для Вас способом!

Швидко Вам відповімо або дзвоніть:
+38 067 799-84-98